Bianca Comănici a devenit cunoscută odată cu apariția sa pe micile ecrane, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Puterea Dragostei”. De atunci, norocul a urmărit-o.

În prezent, frumoasa prezentatoare Culisele Iubirii se bucură de celebritate, confort și lux, în urma succesului său debordant.

Schimbare radicală pentru Bianca Comănici

Bruneta a simțit că trebuie să facă o schimbare și a luat o decizie radicală.

Îi este alături mama sa, care îi este și cea mai bună prietenă, dar și susținătoare.

Citește și: George și Larisa au dezvăluit motivul pentru care nu vor să formeze un cuplu. Ce spun ceilalți concurenți?

Tânăra va deveni studentă. Ajunsă la o universitate privată din București, tânăra și-a reconsiderat alegerile în materie de studii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vedeta a optat pentru o facultate importantă care demonstrează că dreptatea va câștiga mereu, indiferent de circumstanțe. Ea și-a ales Facultate de Drept!

Mama sa este foarte mândră de ea pentru că din toamna acestui an bruneta va deveni studentă la Drept!

„Nu regret că viața mea a decurs așa”

Vedeta WOWnews a spus că în viața ei a avut parte și de bune și de rele, dar cu toate acestea nu regretă absolut nimic! Acum, Bianca este foarte mândră de ea și consideră că lucrurile s-au așezat într-o altă ordine

pentru ea.

„Asta era vestea cea mare, m-am înscris la facultate și nu regret că viața mea a decurs așa, știu că e o viață mai atipică.(...) De dinainte să termin liceu mi-am dorit ce am acum, adică să am căsuța mea, mașina mea, lipsesc soțul și copilul. Nu v-am spus despre ce facultate este vorba, dar o să vă zic. M-am dus cu gândul de a mă înscrie la Facultatea de Jurnalism, dar destinul și gândurile mele m-au trimis în altă parte.

Citește și: Yamato Zaharia, îndrăgostit lulea de Patricia din Casa Iubirii! Concurentul vrea să intre în competiție pentru ea: „Patricia a rămas singură a nimănui”

Mi-am dorit foarte mult și așa am simțit pe moment că ar trebui să mă înscriu la Facultatea de Drept. Dacă o să fie o decizie bună sau nu, vom vedea peste ani. Instinctul meu spune că da. Ce m-a făcut să merg pe partea asta este ce am trecut prin ultimii ani, mie îmi place foarte mult dreptatea”, a explicat Bianca Comănici în cadrul vlogului său, scrie wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si