Close sidebar
Close sidebar

Schimbari in grila Kanal D! Show-ul “Vulturii de noapte” revine in casele telespectatorilor

O serie de schimbari vor avea loc in luna aprilie, in grila de programe a postului Kanal D.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, competitia sportiva televizata “Exatlon” va putea fi urmarita, din 6 aprilie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00. Din 7 aprilie, emisiunea “FanArena”, prezentata de Lili Sandu, va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 23:00, imediat dupa show-ul concurs  “Exatlon”.

Serialul “Povestea noastra”, 5 zile pe saptamana

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Saptamana 8 -14 aprilie aduce alte schimbari importante in ceea ce priveste difuzarea productiilor Kanal D. De luni, 8 aprilie, serialul turcesc “Povestea noastra” va putea fi urmarit  cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Din 9 aprilie, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor da intalnire telespectatorilor, in fiecare marti, de la ora 23:00, in fata micilor ecrane, la “Vulturii de noapte”. Noaptea de marti se transforma astfel in “martea de pomina”, odata cu revenirea late night show-ului incendiar, ce ii are prezentatori pe cei trei buni prieteni si excelenti entertaineri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI