Școala Scoala Gimnaziala "Ovidiu Hulea" din Aiud a fost sustinuta in cadrul emisiunii "Bara la Bara" de Mihai Hînda. Având în vecinătate clădiri de prestigiu Cetatea, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Biblioteca municipală, Colegiul Bethlen Gabor, Colegiul Tehnic, Școala Gimnaziala „Ovidiu Hulea” a apărut şi s-a dezvoltat chiar în centrul oraşului, implinind in anul 2024 -100 ani. Este o scoala de prestigiu cu multe rezultate la Olimpiade si Concursuri Scolare atat la nivel de Municipiul Aiud, Judet Alba si National.

 

Anuntul scolii castigatoare a fost facut in cadrul matinalului "Dimineata pe doi", prezentat de Greeg si Andrei Moga: "Medalia de aur merge la Scoala Gimnaziala "Ovidiu Hulea" din Aiud. Este o scoala sustinuta de emisiunea radio "Bara la bara" prezentata de Mihai Hînda. Ne bucuram foarte tare. Cumva le este predestinat acest premiu deoarece implinesc 100 de ani de activitate scolara. Este un cadou din partea tuturor ascultatorilor care v-au votat. O sa primiti niste panouri fotovoltaice de ultima generatie din partea prietenilor nostri de la Parapet", a conchis Andrei Moga, unul dintre prezentatorii matinalului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Eforturile şcolii sunt îndreptate, încă din primii ani de studiu, către crearea unui climat de armonie, toleranţă şi înţelegere între elevi (trebuie să spunem că în şcoala noastră învaţă elevi aparţinând etniei rrome, alaturi de români) şi respect faţă de cadrele didactice.Se urmăreşte, de asemenea, crearea în şcoală a unor condiţii optime de predare şi învăţare prin îmbunătăţirea bazei materiale existente şi asigurarea unor condiţii igienico-sanitare superioare.

În prim planul activităţii corpului profesoral stă diminuarea eşecului şcolar, obţinerea de rezultate bune la testările naționale şi atingerea unor noi performanţe la concursurile şi olimpiadele şcolare.

 

După ce a renovat și dotat cu panouri fotovoltaice mai multe școli din România, Radio Impuls și partenerul său Parapet au continuat sa investească în educație prin cea de-a V-a campaniei care a devenit deja tradiție, S coala Gimnaziala "Ovidiu Hulea" din Aiud fiind dotata cu panouri fotovoltaice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si