Close sidebar
Close sidebar

Scrisoare exploziva a adeptilor lui Pomohaci pentru Patriarhul Daniel! Sorin Ovidiu Balan si Vasile Banescu, pusi la zid! Se vorbeste despre "forte oculte" si amenintari cu moartea

Aproape 1.000 de sustinatori ai lui Cristian Pomohaci i-au adresat o scrisoare deschisa lui IPS Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, prin care cer „reasezarea lucrurilor pe matca lor fireasca”, precum si „valorificarea talantilor (darurilor) Parintelui Pomohaci”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

O scrisoare de 12 pagini reprezinta ultimul apel facut de adeptii lui Cristian Pomohaci catre instanta suprema in BOR, Patriarhul Daniel. In scrisoare se vorbeste despre „spectacolul grotesc si furibund” care a avut loc in media la adresa lui Cristian Pomohaci, care „a imbracat forme de exprimare a tonalitatilor de extrema dreapta fascista, amenintarea cu moartea si chiar dezbracarea(?!) de vesmintele populare romanesti”. De asemenea, se pomeneste despre forte oculte care incearca sa destabilizeze Biserica din interior.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Semnatarii scrisorii mai pomenesc despre „atacuri reactivate ca la o comanda”, principalii artizani ai acestora fiind, in opinia lor, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane.
Primul este acuzat ca „staruie in inistentele lui de a-l vedea pe „popa” la parnaie”, in vreme ce al doilea este reclamat pentru ca s-a antepronuntat si ca avut mai multe declaratii tendentioase la adresa lui Pomohaci.


Scrisoarea deschisa este completata de mai multe anexe care vin sa intareasca afirmatiile din cadrul textului sau: comunicate de presa, taieturi din ziare, etc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI