Ea a vorbit despre cum aventura a sotului ei i-a distrus casnicia fericita. Ea marturiseste ca sotul ei ajungea acasa doar seara tarziu. „Ce era mai important decat o noapte petrecuta alaturi de cei doi copii, de o baie cu spuma sau de povestea de seara?”

Ea marturuseste ca a incercat sa se schimbe, insa sotul ei nu a remarcat-o: „Am slabit, m-am vopsit, am incercat sa gatesc mai bine si sa fiu o mama mai buna pentru copii mei.

Insa nimic, nimic nu l-a putut scoate din starea in care era cand eram in preajma lui”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ea recunoaste ca nu doar ea este de vina, mai ales ca el era cel cu familie si serviciu, insa spune ca amanta nu avea de unde sa inteleaga cum e sa tii o familie cu un tata absent.

„Nu intelegi durerea pe care o ai atunci cand copiii te intreaba de ce tatal lor lipseste de acasa in fiecare seara si mai ales, momentul cand le spui ca tatal lor nu se va mai intoarce(...)

Intr-o zi vei fi in locul meu. Poate peste trei ani sau poate zece, vei sta acasa cu o cina rece in fata ta si un pahar de vin in mana, in timp ce copiii dorm, intrebandu-te unde e sotul tau”, scrie femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si