Close sidebar
Close sidebar

Scurtcircuit sau mana criminala? Ce s-a intamplat dupa ce scoala din Cluj a ars ca o torta

Scurtcircuit sau mana criminala? Asta este intrebarea pe care si-o pun localnicii din comuna clujeana Gilău, dupa ce scoala veche din localitate a ars ca o torta. Politistii si pompierii au deschis o ancheta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


Flacari uriase au rasarit ca din senin la vechea scoala din localitatea Gilau.  In doar cateva clipe intreg acoperisul a fost cuprins de incendiu, iar localnicii au alergat sa mai salveze ce se poate.

Din fericire nimeni nu se afla in interior pentru ca autoritatile au dezafectat institutia si au inchiriat o parte a cladirii pentru o sala de fitness. Si aceasta era goala pentru ca se luase decizia ca intregul amplasament sa fie demolat peste cateva zile. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pompierii s-au luptat cu flacarile timp de mai bine de o ora.

Localnicii spun ca incendiul nu ar fi avut cum sa izbucneasca din senin si banuiesc ca la mijloc este vorba de o mana criminala. Politistii si pompierii au deschis deja o ancheta si urmeaza sa vada daca cineva a dat foc cladirii sau daca incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI