Close sidebar
Close sidebar

Scurtmetrajul românesc independent „Reboot”, al lui Andrei Thutat Ungur, câștigător în Los Angeles la Raw Science Film Festival 2020

Scurtmetrajul românesc independent „Reboot” al lui Andrei Thutat Ungur a fost desemnat câștigător în Los Angeles, la cea de-a șasea ediție a festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria „Amateur Dramatic Short”, unde a fost în competiție cu filme din alte 29 de țări.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Reboot” este cel de-al doilea film de scurt metraj al lui Andrei Thutat Ungur. Este o dramă SF de 14 minute și 58 de secunde realizată cu buget zero, independent, în 2019, despre un bărbat însingurat, chinuit de depresie, regrete și gânduri obsesive, care alege să își șteargă memoria în încercarea sa de a-și restarta viața și de a obține o a doua șansă la o viață normală.

Anterior, scurtmetrajul „Reboot” a fost proiectat și a câștigat premiul I la categoria „Special Jury Prize” la festivalul internațional „BioFiction Science-Art Festival” din Viena, Austria, pe data de 24 septembrie 2019. A câștigat, de asemenea titlul „Honorable Mention Award” la festivalul internațional „Canada Shorts Film Festival” în noiembrie 2019, precum și premiul „Best Short” la festivalul Eurasia International Film Festival din Moscova, Rusia în martie 2020.

A fost în selecția oficială a 20 de festivaluri

Până acum, scurtmetrajul „Reboot” a fost în selecția oficială la 20 de festivaluri internaționale de film din Statele Unite ale Americii, Canada, Portugalia, Italia, Slovacia, Austria și Rusia și a cumulat un total de patru premii internaționale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Raluca Bădulescu, despre shoppingul de pandemie: „Am reușit să scap la cumpărături online”

Andrei Thutat Ungur este un filmmaker (realizator de filme – n.) autodidact și independent, în vârstă de 32 de ani, din București, România.

Încă din copilărie a avut înclinații artistice, fiind premiat și apreciat atât în presa scrisă, cât și în cea audio-vizuală națională pentru versurile, proza umoristică și picturile sale deosebite. A îmbinat mereu preocupările artistice cu cele pentru electronică și informatică, lucrând ca dezvoltator software. Vrea să își urmeze visul de a avea o carieră de regizor de film și lucrează la scenariul următorului proiect.

Citeste si: Maurice Munteanu, “atacat” în cabina juraților, în pauza de la filmările pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”/ Află cine a băgat spaima în jurat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI