A fost scandal mare in Parlament! Seful PSD vrea cu orice pret sa fie seful comisiei parlamentare care va ancheta fraudele de la alegerile prezidentiale din 2009. Doar ca este musai un vot in plenul parlamentului!

"Aceasta comisie a fost propusa spre a fi condusa de o persoana condamanat pt furt electoral", spune Raluca Turcan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ca sa fiti de-a dreptul gloriosi cu aceasta comisie va rog si eu il propun pe domnul dragnea presedinte al unei comisii care sa evalueze fraude la alegeri", isi da cu parerea si Traian Basescu.

"Cu toate presiunile facute asupra completelor care m-au judecat nici macar aceste complete nu au reusit sa puna in sarcina mea o frauda electorala", se apara Liviu Dragnea.

O COMISIE FARA SENS?

Parchetul General a aflat de planurile alesilor si a decis sa deschida propria ancheta care sa stabileasca daca alegerile au fost sau nu fraudate. Ca urmare, comisia parlamentara ar putea ramane fara obiect de activitate. In consecinta, plenul reunit al parlamentului a decis ca propunerea lui Liviu Dragnea sa fie retrimisa la comisiile juridice.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si