După o ediție tensionată, în care s-au iscat din nou multe certuri și reproșuri urâte între anumiți concurenți, Cristina Mihaela le-a transmis concurenților care este situația voturilor sosite din partea telespectatorilor în această săptămână, potrivit KanalD.ro.

Au fost anunțate preferințele publicului: mai precis, care sunt cele mai votate trei fete și cei mai votați trei băieți, având în vedere faptul că Maria nu se află în emisiune, iar Comănici a fost descalificat.

Citeste si: Cristi Marinescu, de la "Puterea Dragostei", atacat dur în emisiune. "Ești mai alb decât pantalonii ăia de pe tine"

Cine sunt preferații publicului din casa "Puterea Dragostei"

Ca în fiecare săptămâna, telespectatorii emisiunii au avut un rol extrem de important și de această dată, deoarece și-au votat concurenții favoriți, cântărind și analizând pas cu pas comportamentele acestora din zilele precedente.

După câteva clipe de suspans, Cristina Mihaela a decis să dea curs anunțului serii. Astfel, cele mai votate trei fețe în această săptămâna au fost desemnate: Aya, Alexandra și Adelina, iar cei mai votați băieți au fost declarați: Marinescu, Alex Stoica și Radu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei”. Reprezintă copilul Alexandrei un obstacol în relația lor?!

Rămâne de văzut care dintre cei șase concurenți va fi desemnat liderul suprem al casei și va intra în posesia premiului de 1500 de euro.

Noi scandaluri între fete și băieți la "Puterea Dragostei"

Maria s-a contrat dur cu Alexandra la ultima ediție a show-ului incendiar "Puterea Dragostei", în timp ce Cristi Marinescu a intrat în coliziune directă cu Andrei.

După ce  Marinescu l-a acuzat pe Andrei că se preface  doar că vrea să plece din show ("spui că ești șmecher, că ești mafiot, dar Andrei e aici mereu"), a fost rândul celuilalt să-l zguduie pe controversatul concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si:  Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

" Să-ți zic o chestie. Tu nu au iubit nicio femeie în viața ta, că pe Maria nu ai iubit-o sigur. Pe tine poate te-ai iubit, dar cred că nici măcar pe tine. Ești mai alb decât pantalonii ăia pe care îi ai pe tine.  Eu am grijă de mine, nu ca tine, stau așa...", l-a acuzat Andrei pe Marinescu.

Reacția lui Cristi Marinescu a fost una ironică:"  Bărbat adevărat, bravo!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si