Close sidebar
Close sidebar

Se apropie mini vacanta de 1 Mai, iar noi iti oferim cele mai tari sfaturi pentru ca sejurul dumneavoastra sa fie ca in filme!

Sunteti pregatiti pentru distractia de 1 Mai? In cateva minute, Diana Parvu vine cu sfaturi pentru ca mini-vacanta dumneavoastra sa fie ca-n filme.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

1 Mai bate la usa, se anunta distractie la cote maxime. Specialistul in arta seductiei ne spune cum puteti avea o aventura frumoasa la mare sau la munte, pe unde va duce drumul. "Majoritatea persoanelor isi doresc in vacanta o aventura dar adevarul este ca foarte putine persoane au mindsetiingul potrivit pentru asa ceva. Mindsetiingul potrivit inseamna ca o persoana gandeste ceea ce vrea sa se  intample si nu se lasa blocat de propriile sale ganduri." , ne explica Taher Sonu.

Vrei sa afli mai multe despre asta? Nu rata editia intergrala a rubricii Codul Fericirii!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI