Sorin Grindeanu a declarat că circulația pe Valea Oltului se va închide zilele următoare, temporar, pentru lucrări. Când se va relua circulație pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România?

Circulație închisă pe Valea Oltului, pentru lucrări

Ministrul Transporturilor a declarat că circulația pe Valea Oltului va fi închisă temporar. Sorin Grindeanu a explicat că decizia de a închide drumul a fost adoptată pentru lucrărie la Autostrada A1 Sibiu- Pitești.

Se pare că lucrările la autostradă presupun defrișarea unor păduri, lucru care pune în pericol circulație pe DN7 Valea Oltului, mai informează sursa citată anterior.

Citește și: Trafic restricționat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Gării Băneasa- Fântâna Mioriţa, de sâmbătă! Care este motivul

Foto simbol- lucrări pe șosea

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Circulația pe Valea Oltului ar urma să fie închisă în perioada 8 iulie-9 august, doar pe timpul zilei.

Sorin Grindeanu a declarat că vor fi puse la dispoziția șoferilor rute alternative, care urmează să fie comunicate cât mai curând de către CNAIR și polițiști. 

Citește și: Sorin Grindeanu, călătorie spre litoral cu "Trenurile Soarelui": "Se poate mai repede, și în condiții decente". Promisiunea ministrului după drumul cu CFR

”Aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic, ar pune în pericol viaţa celor care trec prin zonă(...) Din 8 iulie până pe 9 august vor fi făcute aceste lucrări care sunt foarte necesare pentru autostrada Sibiu Piteşti(...) Nu există alte variante. Vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări. În această lună, colegii mei de la CNAIR împreună cu poliţiştii vor comunica rutele alternative.

Șoseaua va fi închisă doar ziua, pe parcursul nopții se va putea circula. Între 8 iulie și 9 august, circulația va fi închisă pe parcursul zilei(...) am cerut companiei să aibă mobilizare mare”, a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si