Un pieton, care se deplasa pe marginea drumului, a fost acroșat de un autoturism, chiar în fața Căminului Cultural. Vasile G., în vârstă de 63 de ani, conducea un autoturism marca Vw Golf, pe direcția de mers Iana spre Bârlad și în dreptul Căminului Cultural din Iana a lovit un pieton, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe marginea drumului.

Urmare a izbiturii, pietonul – Alin M.V.,

a rămas căzut pe carosabil. Șoferul n-a „văzut" din cauza aburilor bahici, pietonul n-a putut să se ferească din cauză că era prea beat, relatează Realitatea de Vaslui.

Citeste si: Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia după ce o familie a reclamat că fetiţa lor, de cinci ani, a fost bruscată de medicul pediatru

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Șocant! Un bărbat care era transportat la un spital de psihiatrie a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă!

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Biroul Rutier care după ce i-a testat pe cei implicați în accident, atât conducătorul auto cât și pietonul, au constatat că ambii erau sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul autoturismului prezenta o alcoolemie de 0,62mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pietonul l-a depășit cu puțin peste dublu, mai exact 1,36 mg.l alcool pur în aerul expirat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si