Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Zeci de practicanți de kitesurfing din ţară şi străinătate participă la competiția organizată la Constanța

„Astăzi și-au dat întâlnire cei mai buni practicanți de kitesurfing din Europa. Sunt peste 30 de participanți români și străini. Aceștia se întrec pe valurile învolburate ale mării și vor trebui să doboare și câteva recorduri.

Câștigătorii vor fi notați de către juriu în funcție de tricurile pe care le vor face, dar și de dificultatea asaltului.

Este un eveniment extrem de îndrăgit, la noi, pe litoral. Pasionații de kitesurfing se reunesc în fiecare toamnă, pentru acest concurs, iar premiile sunt în valoare de 10.000 de euro. Așadar, va fi un adevărat spectacol pe mare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ș i vremea ține cu ei. Vântul este perfect. Sunt rafale de peste 50 de kilometri la oră, apa are în jur de 29 de grade, iar în atmosferă sunt 24 de grade. Cei care vor să încerce acest sport au nevoie de 12 ore de curs alături de un instructor. O oră de curs costă 399 de lei. În cadrul cursului vor învăța cum să mânuiască placa și zmeul.

Totodată, au nevoie și de un echipament complet care diferă în funcție de experiența practicantului.” , transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si