Close sidebar
Close sidebar

Se leaga o poveste de dragoste la Exatlon Romania? Giani Kirita a pus ochii pe o concurenta din tabara Razboinicilor: "Ma gandesc cum sa o iau. Vladimire, sa ma inveti cum sa o atrag"

Extalon, cea mai tare competitie televizata din Romania, si-a mai consumat aseara un episod care i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura. Toti cei care au urmarit Kanal D au avut parte de adrenalina si suspans.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Faimosii au avut castig de cauza si au reusit sa castige dreptul de a locui din nou in casa. Dupa un inceput de concurs ca din pusca, Faimosii s-au inmuiat si au fost la un pas sa piarda dupa ce au condus detasat cu 5-0 sau 7-3. Pana la urma, Diana Bulimar a adus punctul victoriei si Faimosii s-au mutat in casa.

Scapati de stresul concursului, echipa Faimosilor s-a relaxat pe terasa casei si au depanat amintiri. La un moment dat, s-a atins si un subiect sensibil, cel al dragostei, iar cel care a oferit cele mai multe detalii a fost Giani Kirita.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe langa cateva povestiri de viata, fostul fotbalist a fost si responsabil cu voia buna printre colegi, el marturisindu-le, mai in gluma, mai in serios, ca a pus ochii pe Alina, concurenta din tabara Razboinicilor.

"Eu n-am mai iubit de 8 ani. N-am mai simtit nimic pentru nimeni", a recunoscut Giani Kirita. Dupa ce a trecut de acest moment, ceva mai sensibil al discutiei, Giani a inceput sa glumeasca. "Bai, astia trebuia sa ne aduca si noua alte femei. M-am uitat in tabara adversa, dar n-ai ce sa alegi. Ca asa, mai sareai parleazul la ei.

Pe cine sa iei? Pe tanti Mariana? In afara de fitnessista aia (n.r. Alina), n-ai ce sa iei. Rafaela aia e psihic distrusa, nu poate sa faca nimic.", si-a spus fostul fotbalist parerea, dupa care a continuat si i-a cerut ajutorul unui coleg. "Hai sa va zic ceva! Ma gandesc cum sa o iau pe fitness-ista. Vladimire, vino sa ma inveti cum o atrag.", a fost replica lui Giani care a starnit hohote de ras in randul colegilor sai.

Spectacolul Exatlon continua la Kanal D, asa ca, nu rata nicio editie din cel mai tare concurs televizat. In fiecare zi, de sambata pana marti, de la 20:00 prinde gustul competitiei Exatlon Romania. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI