Se pare că în ediția de astăzi, 21 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei de la KanalD, se înfiripă o nouă poveste de iubire între doi dinte concurenții show-ului matrimonial. Este vorba despre Maria și Ronaldo care își aruncă priviri și râd neîncetat unul la celălalt fără a da o explicație celorlalți.

Maria și Ronaldo suspectați că se plac reciproc

Amira și Mariana intră la bănuieli cum că cei doi ar fi îndrăgostiți unul de celălalt așa că cele două concurente din emisiunea Puterea Dragostei au început să le adreseze întrebări celor doi posibili îndrăgostiți.

Puterea Dragostei, 21 iulie 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alex și Aurora de la Puterea Dragostei dau cărțile pe față după flirturile eșuate.Cui i-a ținut Radu partea?

Amira: ”De ce râdeți așa unul la altul?”

Ronaldo: ”Suntem îndrăgostiți”

Amira: ”Băi Ronaldo, tu ești îndrăgostit de Maria?

Mariana: ”Băi vezi că de ceva timp nici nu mai vorbești, stai așa îngândurat, înseamnă că...”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mariana: ”Te-a ars Maria la inimă?”

Marinescu nu a trecut încă peste fosta relație cu Maria

După discuțiile purtate între cei trei concurenți, Marinescu se înfurie și iese din platou râzând isteric. Acesta a susținut că nu vrea să le întrerupă conversația și că pot să continue.

Ronaldo: ”Auzi că nu ai voie să vorbești cu mine”

Maria: Ce? De ce nu am voie să vorbesc cu tine?!

Marinescu: ”Hai măi că nu vreau să întrerup momentul, băgați, ziceți! Vai de capul vostru!”

Citeste si: Cum arăta Amira Ramona de la „Puterea Dragostei” înainte de a păși în cadrul competiției?! Imagini de neratat

Marinescu părăsește platoul Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

După ce Marinescu iese din platou, concurenții rămân surprinși, iar Maria pare că s-ar fi supărat după ce fostul ei iubit a ales să plece. Fapt care demonstrează că încă nu a trecut peste Marinescu.

Amira: ”Da stai, nu înțeleg de ce iese”

În trecut Maria și Marinescu au format un cuplu, însă în acest moment cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, după multe certuri și despărțiri. S-a consumat oare definitiv relația celor doi foști iubiți din casa Puterea Dragostei sau nu? Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la sfârșitul acestui show matrimonial.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si