Celei mai numeroase familii din Marea Britanie urmeaza sa i se alature un nou membru, dupa ce Sue Radford a ramas din nou insarcinata.
Sue si Noel Radford locuiesc in Heysham si si- au anuntat recent apropiatii ca astepta cel de-al douazecilea copil, punand pe Facebook ecografia fatului.

Cei doi soti mai au 19 copii cu varste cuprinse intre 27 si 1 an si sunt extrem de bucurosi ca, in curand, familia li se va mari.

Sue a ramas prima data insarcinata cand avea doar 14 ani, iar ea si Noel au decis sa pastreze copilul, desi erau foarte tineri si nu aveau posibilitati. Ambii au fost abandonati de parinti la nastere si nu au dorit sa repete si ei greseala lor. La patru ani dupa nasterea primului copil, cei soi s-au casatorit, iar dupa nunta, Sue a ramas din nou insarcinata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi soti au o mica brutarie in care muncesc si copiii cei mari si, desi ar avea dreptul la ajutor social din partea statului pentru ca au foarte multi copii, cei doi soti nu au vrut sa ceara niciun ban.


Noel se trezeste in fiecare dimineata la ora 5 si pleaca la brutarie, acolo unde il ajuta si cei mai mari dintre copii.

Sotia are grija de casa si de copiii cei mici. In fiecare zi, Sue pune la spalat de 9 ori rufe in masina pentru ca membrii familiei sa aiba mereu haine curate.
Saptamanal, familia cheltuie 300 de lire sterline (aproximativ 1.500 de lei). Numai la micul dejun familia consuma 18 cani de lapte, 3 litri de suc si 3 cutii de cereale, scrie Daily Mail. 

Sue si Noel au pana acum 10 baieti si 9 fete. Ei nu au aflat inca sexul bebelusului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si