Close sidebar
Close sidebar

Se scumpesc polițele RCA pentru bolizi! La ce să se aștepte șoferii care provoacă accidente

Poliţele RCA pentru maşinile puternice se măresc. Proprietarii bolizilor ar plăti şi cu 40% mai mult. În schimb, scade uşor preţul în cazul motoarelor cu capacitate cilindrică mică.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Companiile de asigurări negociază introducerea unor modificări astfel încât şoferii care au provocat accidente ori au acumulat amenzi de circulaţie să plătească mai mult pentru asigurarea auto obligatorie.

Tarifele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară prevăd că şoferii sub 30 de ani care deţin autoturisme cu motoare de peste 2500 de centimetri cubi să plătească anual o poliţă RCA de aproape 2700 de lei.

Citeste si: Întâmplare șocantă la înmormântare: „Lăsați-mă să ies, e întuneric aici!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bărbat de 35 de ani, din Argeș, sex cu o minoră de 11 ani! A cerut-o de la părinți și aceștia au acceptat

Citeste si: Prima zi de doliu pentru tânăra mamă româncă ucisă din două lovituri de cuțit

Cu 40 la sută mai mult că până acum. Cei care au între 31 şi 60 de ani ar putea plăti aproximativ 1900 de lei.

Cristi Roşu, vicepreşedintele ASF: “Datorat riscului mai mare pe care aceste maşini le prezintă în circulaţie, frecvenţei daunalității şi a valorilor daunelor produse. Acestea fiind maşini scumpe, inclusiv piesele şi reparaţiile sunt mai mari.”

În schimb, şoferii cu maşini cu motoare care au între 1801 şi 2000 de centimetri cubi vor plăti mai puţin, faţă de începutul anului.

Cele mai reduse tarife sunt în cazul motoarelor de capacitate mică: între 500 şi 900 de lei pe an.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI