Bărbatul s-a spălat pe dinți, pe litoral, la Constanța. El a fost filmat în timp ce-și clătea dinții în apa Mării Negre. Scena i-a revoltat pe localnici care au cerut firmei RAJA, care alimentează orașul cu apă, să remedieze defecțiunile pentru ca un astfel de comportament să nu se perpetueze.

Citește si: VIDEO- După taxa de cearșaf pe plajă, pe litoral a apărut...taxa în funcție de mărimea cearșafului

Imaginile zilei vine de la Constanța. Un bărbat a încercat să asculte de autorități și a urmat sfatul ministrului Mediului, Tanczos Barna. El a încercat să economisească apa, astfel că s-a spălat pe dinți direct în mare, în dreptul plajei Modern. Mulțumit după ce şi-a curățat dantura, individul s-a clătit tot cu apă din mare, scrie Replica de Constanța.

Întâmplare inedită la malul mării

Întreaga scenă a fost filmată de un turist care a publicat imaginile pe rețelele de socializare cu mesaj pentru regia locală de apă: „Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO: Vin zile de foc în România. Codul portocaliu, extins. "De marți, valul de căldură se va extinde din nou"

Citește si: VIDEO- Alertă pe o plajă din Saturn! Turiștii au descoperit câțiva șerpi: "Grijă mare la copii"

Cu doar două săptămâni în urmă, un alt bărbat a fost filmat în Costinești în timp ce se epila pe picioare, în apa mării, sub privirile celorlalți turiști.

Citește si: A fost descoperită comoara litoralului românesc. Aceasta este plaja care i-a impresionat pe turiști și unde te poți caza cu doar 30 de lei pe noapte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si