Close sidebar
Close sidebar

Se vaita de dureri de cap, iar in cateva zile a ajuns in coma la spital. O studenta din Buzau, diagnosticata cu o boala extrem de rara

Teodora Tudose, o studenta de 20 de ani din Buzau, a fost diagnosticata cu o boala foarte rara, care poate fi tratata doar in strainatate: encefalita autoimuna.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia Teodorei a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru a o transfera pe Teodora la o clinica din strainatate, unde ar putea primi tratament.

Teodora este in coma de doua luni si sufera de encefalita autoimuna cu anticorpi NMDA si anticorpi AMPA. Tanara a fost eleva a Colegiului National B.P. Hasdeu, iar acum este internata la spitalul Elias din Bucuresti, sectia terapie intensiva, cu imunitatea zero.

La sfarsitul lunii noiembrie, se vaita de dureri de cap, dar am pus pe seama unei simple raceli pentru ca vorbim despre un copil care nu a avut niciodata probleme de sanatate. Am fost la Floreasca, unde au declarat suspiciune de encefalita, iar dupa analize mai amanuntite au stabilit ca este encefalita virala. Asta s-a întamplat pe 1 decembrie. Ne-au trimis imediat la Bals iar la trei, patru zile de la internare, i-a fost administrat tratament pentru encefalita virala la care nu a reactionat în bine deloc.

Pe 4 decembrie a facut primele convulsii. Ni s-a spus ca este o boala extrem de rara. Sunt sanse de vindecare la clinici din Spania si Austria, însa numai costul avionului depaseste 15.000 de euro”, a declarat Carmen Tudose, mama tinerei, pentru adevarul.ro.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Familia are nevoie rapida de 15.000 de euro pentru a-i asigura transferul la una dintre clinicile din strainatate, urmand ca alte sume de bani sa fie necesare pentru tratament si recuperare.

Cei care o pot ajuta pe tanara buzoianca o pot face donand orice suma de bani în contul: RO86BTRLRONCRT0212392801 deschis pe numele Tudose Leonard Ramon.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI