Aflați la o cină alături de familiile și prietenii lor, Ceylin și Ilgaz află, cu stupoare, că Serdar, ucigașul lui Zafer, a fost ucis. Pe de o parte familia lui Ceylin se bucură de aflarea acestei vești, considerând că s-a făcut dreptate, dar pe de altă parte, Aylin este îngrijorată că Osman ar putea fi cel care l-a ucis pe Serdar, în urma găsirii unor indicii importante care îl implică pe soțul său.

Un nou episod din „Secrete de familie”

Haluk nu renunță la gândul de răzbunare împotriva procurorilor Pars, Ilgaz și a avocatei Ceylin, pe care îi consideră vinovați de moartea nepotului său. Din dorința de răzbunare împotriva oamenilor legii, Haluk îi va face o propunere greu de refuzat lui Yekta, avocatul acestuia.

Şükran Ovalı, frumoasa actriță care dă viață rolului procuroarei Derya, din îndrăgita producție  “Secrete de familie”,  care poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 23:30, la Kanal D, este mândră de familia sa.

În vârstă de 38 de ani, Şükran este mama a unei fetițe minunate și este căsătorită de 7 ani cu fotbalistul turc Caner Erkin.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase. Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Şükran Ovalı se numără printre cele mai admirate și apreciate actrițe din Turcia, aceasta reușind să cucerească inimile publicului prin rolurile interpretate de-a lungul carierei sale.

Cu toate că profesia sa presupune multe ore departe de familie, Şükran consideră că are o viață cât se poate de firească.

"Am o viaţă destul de normală. Dincolo de platourile de filmare, timpul rămas mi-l dedic copilului. (…)”  a dezvăluit frumoasa actrița pentru publicația Milliyet.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cavidan, plan malefic la adresa familiei Bozbey. Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Vorbind despre soțul ei, forbalistul Caner Erkin, actrița a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta:  „Sunt mândră de soțul meu! Caner își iubește foarte mult meseria. Uneori, când lucrurile, pe terenul de fotbal, nu ies așa cum își dorește el, îi reamintesc: 'Tu joci alături de 11 oameni, nu ai pierdut singur'”, a dezvăluit aceasta pentru aceeași publicație.

Şükran Ovalı cucerește cu fiecare episod al îndrăgitului serial “Secrete de familie”, actrița interpretând impecabil rolul procuroarei Derya Ihdal, o femeie serioasă și corectă, care nu ezită să își dezvăluie latura sensibilă, atunci când colegii săi trec prin momente de viață dramatice.

Dacă se face vinovat Osman de moartea lui Serdar și, ce propunere îi va face Haluk lui Yekta, pentru a răzbuna moartea nepotului său, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si