Close sidebar
Close sidebar

"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"

Alena Shishkova este un model rus in varsta de 23 de ani care si-a socat fanii dupa ce a postat pe contul ei de socializare cateva fotografii in care este nefiresc de slaba.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Alena Shishkova are 1.75 de metri si cantareste 52 de kilograme. Blonda sustine care are o silueta zvelta datorita unui stil de viata sanatos si al faptului ca face mult sport si merge des la sala.

Rusoaica neaga faptul ca s-ar infometa ca sa arate asa. Presa rusa sustine insa ca a slabit prea mult, iar o revista a descris-o in termeni duri, spunand ca" seamana cu un extraterestru anorexic", scrie The Sun.

"Ce brate subtiri ca niste crengute", a comentat un internaut. Alena a intrat in lumea modei in 2012, cand a participat la Miss Rusia si a iesit pe locul 2, scrie one.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI