Close sidebar
Close sidebar

Sebastian Celea oferă un nou vot de încredere boxului românesc! Cine este sportivul pe care îl susține omul de afaceri?

Ana-Maria Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce a devenit sponsorul oficial al pugilistului Doruleţ Ţiu, medaliat la Campionatele Europene de box, acum Sebastian Celea, om de afaceri şi, totodată, preşedintele Camerei de Comerţ România-Letonia, mai face un pas în susţinerea tinerelor talente din sportul de contact. Sprijină noua speranţă a boxului românesc, pe tânărul Andrei Valentin Găvae, care a marcat o performanţă istorică la una dintre competiţiile recente!

Sportivul slătinean, singurul care a câștigat o medalie de aur la turneul „Centura de Aur 2022”

În vârstă de doar 19 ani, Andrei Valentin Găvae pare de neclintit în competiţiile sportive! Originar din Slatina, pugilistul a câştigat numeroase medalii la campionatele naţionale la categoria de vârstă juniori-tineret.

În primăvara lui 2022, a reuşit să obţină Centura de Aur „Nicolae Lica”, la categoria 60 de kilograme, în cadrul unei competiţii organizate de Federaţia Română de Box, la Târgu Mureş, acolo unde au participat sportivi din mai multe ţări ale lumii. Sportivul nostru a scris istorie: este singurul pugilist român încoronat la masculin în turneul de la Târgu Mureş, un succes care vine după ce, tot în 2022, sportivul a devenit Campion la Cupa României de la Piatra Neamţ.

Citeste si: "Regele nu mai e". Val de emoție după ce Federer și-a anunțat retragerea din tenis

Cine este campionul care se ocupă de pregătirea lui Andrei Valentin Găvae

Competiţiile câştigate l-au propulsat pe Andrei Valentin Găvae! De la CS Comtech Slatina, acolo unde s-a antrenat sub îndrumarea lui Valerian Vladu, cel care l-a şi descoperit, pugilistul a ajuns la Bucureşti.

Acum se pregăteşte la CS Dinamo, alături de Cezar Juratoni, multiplu campion la Juniori, Tineret şi Seniori, recunoscut pentru tacticile sale care îmbină rezistenţa fizică şi inteligenţa. Însă pentru că drumul spre performanţă are nevoie şi de susţinere financiară, Cezar Juratoni i-a propus tânărului sportiv român un parteneriat care să îi asigure pregătire la standarde europene: toate costurile antrenamentelor sale vor fi suportate de omul de afaceri Sebastian Celea iar, în urma meciurilor câştigate, va primi premii substanţiale, ca o sursă de motivaţie.

ANDREI VALENTIN GĂVAE, Campion la Cupa României: „Am fost surprins şi, totodată, măgulit de această propunere venită din partea antrenorului meu. Domnul Cezar Juratoni a reşit să îi transmită încrederea pe care o are în mine şi domnului Sebastian Celea, pentru ca eu să am acces la un alt nivel de pregătire. Urmează competiţii ambiţioase, care necesită antrenamente riguroase şi cheltuieli pe măsură, însă cu ajutorul potrivit pot privi cu mult optimism spre noi performanţe.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: 5 momente incredibile din cariera lui Roger Federer, omul care a schimbat istoria tenisului

Sebastian Celea, susținător împătimit al sportului de contact

Fost soldat în Legiunea Străină Franceză şi adept al unei discipline riguroase, Sebastian Celea este pasionat de sport sub toate formele sale. De câteva luni, prin instituţia pe care o conduce, Camera de Comerţ România-Letonia, ajută tinerele talente să se concentreze strict pe performanţă, prin acţiunile de sponsorizare şi de promovare a sportivilor cu potenţial.

SEBASTIAN CELEA, preşedinte CCRL: „România se poate mândri cu nenumăraţi sportivi talentaţi, unii nedescoperiţi încă. Din păcate, pe foarte mulţi posibilităţile materiale limitate îi forţează să abandoneze drumul sportului de performanţă. Este lamentabil şi extrem de trist. Sper ca, prin intermediul Camerei de Comerţ România-Letonia, să punem umărul la schimbare şi să auzim numele ţării noastre tot mai des în competiţii şi pe podiumurile mondiale.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pugilistul Dorulţ Ţiu (17 ani), de cinci ani campion naţional şi câştigător al Cupei României la box, precum şi dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene de juniori, este un alt sportiv care se bucură de susţinerea Camerei de Comerţ România-Letonia, prin omul de afaceri Sebastian Celea.

Citeste si: Qatar vrea victoria în meciul de deschidere de la World Cup 2022! Iată ce șanse au gazdele

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI