Președintele SNFP, Sebastian Oprescu, a murit, miercuri, la vârsta de 51 de ani, potrivit colegilor de sindicat ai lui Oprescu. Decesul a survenit la Spitalul Fundeni din București, acolo unde liderul sindical era internat.

Citeste si: Patronul unui lanţ de benzinării din România, mort în accident

Sebastian Oprescu, dispariție prematură

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Piatra Neamț, au transmis colegii din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, pe site-ul instituției.

"Va rămâne mereu în memoria tuturor celor care l-au cunoscut drept un om deosebit, cu suflet bun și generos", au scris colegii de sindicat în mesajul publicat pe site.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Familia a transmis că „persoanele care doresc să-i aducă un omagiu o pot face la Biserica Sfânta Sofia din Calea Floreasca”.

Curg mesajele de condoleanțe pe rețelele sociale, inclusiv din partea unor lideri politici: "Am aflat cu mare tristețe că Sebastian Oprescu, liderul Sindicatului Național al Functionarilor Publici și fost președinte al Institutului pentru Politici Sociale si Administrative, nemțean de-al nostru, s-a stins mult prea devreme.

Îl păstrez în amintire ca fiind un om de valoare și sufletist, care s-a remarcat pe plan profesional și care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Înmormântarea lui Sebastian Oprescu va avea loc sâmbătă, la Piatra Neamț, au transmis colegii din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, pe site-ul instituției.[Sursa foto: Facebook / Sebastian Oprescu]

Sebastian Oprescu (stanga foto), în Camera Deputaților, apărând drepturile funcționarilor publici[Sursa foto: Facebook / Sebastian Oprescu]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si