Close sidebar
Close sidebar

Sebi, copilul dispărut de mai bine de o săptămână, a fost căutat pe o suprafață de 100 de km pătrați. E de negăsit!

Dispariția lui Sebastian, copilul de doar 7 ani din satul Vânători, a angrenat sute de polițiști, cadre MAI, dar și voluntari în eforturile lor de a-i da de urmă. A trecut mai mult de o săptămână de la apelul făcut de mama lui la 112, dar se pare că Sebastian este de negăsit. Printre voluntarii prezenți la căutările zilnice au fost prezenți și membri din Biroul Național al Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 Rescue 4×4, care și-au încheiat participarea la căutări după ce au acoperit o suprafață de 100 de kilometri pătrați.

Andreea Bolocan,

Sebastian este de negăsit [Sursa foto: bzi.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băiatul a plecat sâmbătă dimineață de acasă spre un adăpost de animale aflat la marginea satului Vânători. Era împreună cu alți copii și cu un adult. La un moment dat, s-a îndepărtat de grup și de atunci parcă a intrat în pământ.

Până acum căutările au fost în zadar, Sebi este de negăsit

Peste 250 de oameni- polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari- au încercat să dea zilnic de urma lui. La căutările extinse pe o suprafață de 30 de km pătrați au participat și trei câini de urmă, dar și un elicopter MAI.

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică.

Cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Citeste si: O tânără, de 12 ani, a fost dată dispărută. Ce s-a întâmplat cu minora din Sibiu

Ce spun părinții lui Sebi despre dispariția acestuia

Cornel Corbei, tată: „Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el.

El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: A șaptea zi de căutări. Sebi, în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă. Mama copilului are o ipoteză șoc

Adela Orădan, mama copilului: „Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc.

Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el.”

Absolut toți cei care îl cunosc pe Sebi spun că, în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona. Este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

În plus, în toate aceste zile, a fost căutat de polițiști, jandarmi și voluntari. Au fost aduși câini de urmă, iar împrejurimile au fost periate cu camere de termoviziune sau din aer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI