Cu îndrumarea lui Îlgaz, Ceylin începe să-și amintească detalii importante despre noaptea în care a murit Engin; lucrurile încep să devină clare acum. Îlgaz și Ceylin trebuie să îi anunțe pe Pars și Eren despre evoluția lucrurilor, și astfel, lucrurile aflate să o absolve de vină pe Ceylin. Dar obstacole mari îl așteaptă, în continuare, la tot pasul, pe cei doi.

Evoluția cazului se complică și, pe măsură ce nevinovăția lui Ceylin se dovedește, Yekta devine și mai agresiv în ceea ce privește răzbunarea morții fiului său.

În timp ce Seda încearcă să fie aproape de Yekta, pentru a îndeplini sarcina pe care i-a dat-o Merdan, Çınar își asumă un risc uriaș și se implică într-un plan periculos, împreună cu Serdar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Îlgaz și Ceylin își dau seama, încă o dată că, de câte ori destinul îi pune la încercare, au nevoie unul de altul pentru a se ridica, și a deveni mai puternici; o nouă provocare îi așteaptă, iar aceasta îi va conduce către decizii dificile.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si