Îlgaz se învinovățește atunci când Burak, care suferea de o boală teribilă, își pierde viața, în urma acțiunilor lui Îlgaz, iar Haluk, unchiul acestuia, cere ca procurorul să fie aspru pedepsit.

Yekta nu pierde prilejul de a ataca procurorii Îlgaz și Pars și este convins că cel din urmă a dat ordinul atacului asupra lui Burak, suspect de multimpla crimă din oraș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Secrete de familie”, un nou episod la Kanal D

„Secrete de familie”, un nou episod la Kanal D

În urma plângerilor făcute de către Yekta, inspectorul șef Turgut, de la Comisia Superioară a Magistraturii, îi solicită, pentru a da explicații în cazul morții ziaristului Burak, pe Pars, Îlgaz și Eren. Ceylin reușește să afle adevărul despre așa zisul medic Cetin, care a început o relație cu Aylin, sora avocatei, iar aceasta din urmă va fi șocată să afle că “renumitul” doctor este o persoană mult mai în vârstă decât cel pe care îl cunoaște acesta.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie” difuzat la Kanal D.

„Secrete de familie”, un nou episod la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si