Andra este una dintre cele mai cunoscute si iubite artiste din Romania, iar printre concerte, artista isi face timp si pentru ea. Cum isi mentine tenul  fara riduri?

"Ma demachiez foarte bine pentru ca aplic destul de mult makeup, ma demachiez si am grija de tenul meu. Il hidratez foarte bine.", ne-a explicat Andra.

Pe langa aceste mici trucuri esentiale pentru o femeie care se machiaza  mult,Andra  recunoaste  ca mai apeleaza si la tratamente cosmetice.

"Cam in fiecare saptamana merg sa imi fac un tratament, preventia este una foarte importanta, sigur ca dupa o anumita varsta trebuie sa apelezi la anumite lucruri ca sa arati cum iti doresti.", marturiseste artista 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La 32 de ani, Andra arata perfect si nu are nevoie de nicio schimbare radicala.O spune medicul dermatolog la care artista mai apeleaza,  atunci cand  ajunge, la Cluj,

"Nu are nevoie, este o persoana foarte frumoasa natural si ar fi pacat sa isi faca ceva la cat de bine arata, dar trebuie anumite tratamente si la ea, si peste ea trec anii ca si peste noi si  noi credem foarte mult si in preventie.

Este important sa previi semnele imbatranirii si ridurile, nu sa astepti sa apara si apoi sa le tratezi.  Eu intotdeauna am transmis acest mesaj ca femeile sa se simta frumoase dar sa isi respecte naturaletea pentru ca o femeie frumoasa e o femeie naturala, sigur ca daca simti nevoia sa faci niste modificari fa-le atat cat sa te simti tu bine dar sa nu exagerezi.", a spus medicul specialist. 

Pe plan professional Andra se bucura in continuare de succes. Piesa pentru care a colaborat cu Enrique Iglesias a depasit deja peste 33 de milioane de vizualizari iar artista  pregateste noi surprize muzicale pentru fani. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si