Internetul este plin de tutoriale despre cum sa ne machiem corect. Astazi, in schimb va voi dezvalui de ce se machiaza doamnele!

Ilinca Vandici: pentru ca e  un artificiu pe care il avem la dispozitie in incercarea de a ne corecta imprefectiunile

Specialistul spune ca femeile se machiaza pentru a accentua anumite trasaturi ale fetei si pentru a se simti si a  parea mai tinere.


Este considerat de multi o arma a seductiei, insa, in spatele fiecarui machiaj se ascunde o personalitate unica.
In spatele unui machiaj natural de multe ori aflam o persoana deschisa cu incredere in fortele proprii care nu prea are nimic de ascuns. Un machiaj foarte pronuntat spre vulgaritate poate ascunde niste complexe, e posibil sa nu fim in acord cu propria noastra persoana.

Nectara Mitroi- medic dermatolog:  cel mai bine este sa lasam tenul sa respire cat mai mult si atunci si daca trebuie sa folosim machiaj  si sa folosim produse usoare care sa nu incarce tenul si sa nu favorizeze aparitia  de noi probleme la nivelul tenului cum ar fi acneea indusa cosmetic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si