Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Secretele tinereţii fără bătrâneţe

O viață sănătoasă înseamnă un corp sănătos, o minte echilibrată și un suflet curat! Sunt sfaturile de viață ale unui cunoscut specialișt internațional în deto-xifiere. Are o experiență îndelungată în lupta cu degradarea celulară și reușește să facă din turismul medical un gen de vacanță tot mai cerut. Care sunt secretele tinereții fără bătrânețe, aflăm acum.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Cesur Durak este un “nume” atat pe plan national cat si international. Sfaturile lui sunt urmate intocmai de mai multe vedete autohtone si nu numai. Pentru a-i ajuta pe altii sa isi detoxifice organismul, Cesur insusi are o conduita de viata stricta, care incepe chiar inainte de rasaritul soarelui.Si ne-o recomanda si noua!

"După ce mă trezesc dimineața, fac exerciții de stretching, pentru 5 minute. Puteți să faceți asta și când sunteți încă în pat. Doar vă ridicați în șezut și faceți exercițiile de întindere, pentru 5 minute, pentru că așa veți avea mai multa forță și energie", spune acesta.

"În fiecare dimineață beau două pahare cu apă la temperatura camerei, pe stomacul gol. De obicei, în cele două pahare, storc și jumătate de lămâie. Nu mă abat niciodată de la acest obicei", conform lui Cesur Durak.

Citeste si: Legume şi fructe care conţint vitamina B12

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Micul dejun al celui care a primit recent titlul de “cel mai bun specialist international in detox” este compus doar din alimente naturale.

"Mănânc ouă fierte la micul dejun, cam de 3-4 ori pe săptămână. Consum și miere, naturală, organică. Uneori, mai mănânc și nuci. Cam astfel arată, de obicei, micul meu dejun, dar depinde și de sezon, bineînțeles", mai afirmă Cesur Durak.

Cesur Durak are doar doua mese pe zi.

Pentru o dieta echilibrata, el nu consuma niciodata pranzul, iar ultima masa a zilei este cu cateva ore inainte de culcare.

"Mănânc doar micul dejun iar cina o iau cu 4-5 ore înainte să mă culc. Pentru că, după cum știți, procesul de digestie durează între 4 și 5 ore, astfel că e important să mâncați ultima masă cu câteva ore înainte să mergeți la culcare", povesteşte el.

Citeste si: Alimente cu vitamina A: Lista completă

Nicio zi nu trebuie sa treaca fara sa meargă cel putin 5 kilometri, iar seara trebuie sa existe un mic moment de pauza, in care corpul, sufleul si mintea, sa se linisteasca dupa agitatia zilei.

"Înainte să merg la culcare, sunt recunoscător că sunt în viață, că am ajuns bine acasă, că am ocazia să pun capul pe pernă să mă odihnesc și mă rog la Dumnezeu. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce mi-a oferit în viață, pentru mâncare, pentru faptul că respir, pentru absolut tot și încerc să privesc pozitiv viața", afirmă Cesur Durak.

Cesur Durak respecta cu sfintenie aceste reguli iar sfaturile lui au ajutat pana acum o multime de oameni sa ajunga la un stil de viata sanatos, sa piarda kilograme dar si sa isi regleze problemele de sanatate sau ale metabolismului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI