Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Secretul ascuns de familia Beckham. Amanta starului englez a răbufnit după apariția documentarului pe Netflix

20 de ani au trecut până s-a aflat cel mai rușinos secret al familiei Beckham. După lansarea documentarului despre viața lor, a venit rândul presupusei amante să își spună povestea în fața camerelor. Idila s-ar fi consumat pe vremea când aceasta era asistenta fotbalistului la Madrid.

Redactia Stirile Kanal D,

Secretul ascuns de familia Beckham. Amanta starului englez a răbufnit după apariția documentarului pe Netflix

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rebecca Loss: „Îmi trimitea mesaje într-o zi și a devenit foarte vulg ar și obraznic, apoi am primit un mesaj de la bodyguard din Spania: „Îi trimiți un mesaj lui David chiar în acest moment?” Și mi-a scris să mă opresc. Arăta mesajele prietenilor și râdeau cu toții!”

Amanta starului englez a răbufnit după apariția documentarului pe Netflix

După apariția documentarului „ Beckham ” pe Netflix, amanta lui David îl face praf pe starul englez, care în 2003 tocmai se transfera de la Manchester United la Real Madrid. Rebecca a reacționat după ce a văzut chinul prin care a trecut Victoria.

Citește și: VIDEO- Romeo, fiul David Beckham, luat la bani mărunți d e mama sa

David Beckham: „Au fost episoade dificile, pe care cu greu le-am rezolvat. A fost pentru prima dată când eu și Victoria am fost piși sub o asemenea presiune în căsnicia noastră.”

Victoria Beckham: „A fost cea mai grea perioadă pentru noi, simțeam că lumea este împotriva noastră.

Problema este că ajunsesem să fim și noi unul împotriva celuilalt, ca să fiu sinceră.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rebecca Loos: „A fost cumplit să vâd cât de mult a suferit soția lui. Asta m-a deranjat. El vrea să pară că este o victimă și pe mine să mă transforme într-o mincinoasă. Săracul de el! Nu a avut nimic în comun cu asta. Poveștile sunt oribile, dar sunt adevărate și el este responsabil pentru tot ceea ce s-a întâmplat.”

Rebecca este asistent medical de meserie, dar profesează și ca instructor de yoga și meditație, iar în acea perioadă a devenit asistenta lui Beckham.

De-a lungul timpului, despre relațiile extraconjugale ale lui Becks au apărut informații în tabloide, dar niciodată nu au fost confirmate până acum.

Victoria Beckham: „Până la povestea din Madrid părea că eram noi împotriva tuturor, dar eram împreună, eram conectați și ne aveam unul pe celălalt, dar în Spania nu mi se părea că ne avem unul pe celălalt.”

David Beckham: „Când ne trezeam se părea că mai este și altceva. Cred că amândoi simțeam atunci, nu că ne pierdem, dar că ne înecăm.”

Documentarul „Beckham” a fost lansat pe 4 octombrie 2023. De atunci, dezvăluirile făcute de fotbalist, dar și de soția lui, la fel de celebra Victoria Beckham, sunt cap de afiș în presa internațională.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI