Close sidebar
Close sidebar

Secretul care te scapa de herpes intr-o singura zi

Te asteapta un eveniment important, dar te-ai trezit cu un herpes dureros pe buza? Evident ca simti cum a picat cerul pe tine. Nu intra in panica. Poti scapa de el rapid si nici macar nu trebuie sa aplicine cine stie ce alifii-minune gasite prin farmacii. Iata cateva leacuri la indemana pentru herpesul inestetic:


DISTRIBUIE
acest articol

 

Secretul care te scapa de herpes intr-o singura zi
Te asteapta un eveniment important, dar te-ai trezit cu un herpes dureros pe buza? Evident ca simti cum a picat cerul pe tine. Nu intra in panica. Poti scapa de el rapid si nici macar nu trebuie sa aplicine cine stie ce alifii-minune gasite prin farmacii.
Iata cateva leacuri la indemana pentru herpesul inestetic:
Lapte
Suna surprinzator, dar are un efect magic. Imbiba o discheta demachianta din bumbac cu lapte rece. Aplic-o pe herpes si lasa laptele sa actioneze cateva minute. Repeta operatiunea de mai multe ori pe zi.
Apa oxigenata
Stiai ca apa oxigenata are o multime de intrebuintari si nu prea trebuie sa te mire faptul ca poate fi folosita si pentru a trata herpesul. Este antiseptica, curatand rana si ajutand-o sa se vindece mai repede.
E un remediu bun mai ales daca herpesul a inceput sa supureze. Aplica apa oxigenata la fiecare 2-3 ore si vei vedea cu ochiul liber cum dispare herpesul.
Usturoi
Iti amintesti probabil ca mama ta spunea faptul ca usturoiul este foarte bun pentru a trata raceala? Probabil ca pe ea nu o va surprinde faptul ca poti scapa de herpes cu ajutorul aceluiasi usutori magic.
Proprietatile sale antiseptice si antivirale il transforma intr-un tratament ideal, scrie ele.ro. Zdrobeste un catel de usturoi si pune-l direct pe rana. Nu miroase tocmai placut, dar pentru efectul sau merita efortul.

Lapte

Suna surprinzator, dar are un efect magic. Imbiba o discheta demachianta din bumbac cu lapte rece. Aplic-o pe herpes si lasa laptele sa actioneze cateva minute. Repeta operatiunea de mai multe ori pe zi.

Apa oxigenata

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Stiai ca apa oxigenata are o multime de intrebuintari si nu prea trebuie sa te mire faptul ca poate fi folosita si pentru a trata herpesul. Este antiseptica, curatand rana si ajutand-o sa se vindece mai repede. E un remediu bun mai ales daca herpesul a inceput sa supureze. Aplica apa oxigenata la fiecare 2-3 ore si vei vedea cu ochiul liber cum dispare herpesul.

Usturoi

Iti amintesti probabil ca mama ta spunea faptul ca usturoiul este foarte bun pentru a trata raceala? Probabil ca pe ea nu o va surprinde faptul ca poti scapa de herpes cu ajutorul aceluiasi usutori magic. Proprietatile sale antiseptice si antivirale il transforma intr-un tratament ideal, scrie ele.ro. Zdrobeste un catel de usturoi si pune-l direct pe rana. Nu miroase tocmai placut, dar pentru efectul sau merita efortul.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI