Close sidebar
Close sidebar

Secretul celei mai delicioase mancari: Fasole batute cu ceapa. Stiai trucurile astea? E mai buna decat la orice restaurant

Fasolea batuta este unul dintre cele mai delicioase preparate si poate fi gatita, cu usurinta, în orice bucatarie.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Secretul celei mai delicioase mancari: Fasole batute cu ceapa. Stiai trucurile astea? E mai buna decat la orice restaurant
Fasolea batuta este unul dintre cele mai delicioase preparate si poate fi gatita, cu usurinta, în orice bucatarie. Iata mai jos cea mai simpla reteta de fasole batuta cu ceapa calita:
INGREDIENTE:
- 1 kg de fasole boabe, alba
- 1 pastârnac
- 1 morcov
- ulei de floarea soarelui
- sare
-piper
- 4 cepe albe
- 3 linguri de bulion concentrat
MOD DE PREPARARE:
Fasolea se pune la înmuiat cu o seara înainte de preparare. A doua zi, fasolea se da în fiert în doua ape, se strecoara si se pune din nou la fiert, alaturi de morcov si pastârnac( curatate si taiate cubulete în prealabil). Este de preferat sa folositi o oala cu presiune, pentru ca procesul de fierbere sa fie unul mai scurt.
Fasolea si legumele se fierb si apoi se scot din oala si se strecoara.
Acestea se dau prin masina de tocat. În pasta obtinuta se adauga ulei (200 ml), sare, piper, câtiva catei de usturoi zdrobiti si se amesteca foarte bine.
Separat, ceapa se taie solzisori si se pune la calit, într-o tigaie cu ulei. Dupa ce capata un aspect auriu, se adauga bulionul si se mai lasa pe foc cca 5 minute.
Fasolea batuta se pune într-un castron mai mare, de preferat de sticla, iar pe deasupra acesteia se pune ceapa calita cu bulion.
Se serveste rece!
Pofta buna!

Iata mai jos cea mai simpla reteta de fasole batuta cu ceapa calita:

INGREDIENTE:-

1 kg de fasole boabe, alba

- 1 pastârnac

- 1 morcov

- ulei de floarea soarelui

- sare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-piper

- 4 cepe albe

- 3 linguri de bulion concentrat

Sursa foto: madicuisine.ro

MOD DE PREPARARE:

Fasolea se pune la înmuiat cu o seara înainte de preparare. A doua zi, fasolea se da în fiert în doua ape, se strecoara si se pune din nou la fiert, alaturi de morcov si pastârnac( curatate si taiate cubulete în prealabil). Este de preferat sa folositi o oala cu presiune, pentru ca procesul de fierbere sa fie unul mai scurt. Fasolea si legumele se fierb si apoi se scot din oala si se strecoara.

Acestea se dau prin masina de tocat. În pasta obtinuta se adauga ulei (200 ml), sare, piper, câtiva catei de usturoi zdrobiti si se amesteca foarte bine.Separat, ceapa se taie solzisori si se pune la calit, într-o tigaie cu ulei. Dupa ce capata un aspect auriu, se adauga bulionul si se mai lasa pe foc cca 5 minute.

Fasolea batuta se pune într-un castron mai mare, de preferat de sticla, iar pe deasupra acesteia se pune ceapa calita cu bulion.Se serveste rece!

Pofta buna!

 

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI