Close sidebar
Close sidebar

Secretul celei mai pufoase omlete. Vezi ce trebuie sa faci ca sa iti iasa exact ca cea din imagine

Noua secrete pentru o omleta pufoasa si gustoasa, ca cea din imagine.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.

2. Foloseste oua de tara. Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.

3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.

Citeste si: Un nou ajutor financiar pentru copiii cu dizabilități! Aceștia vor primi o plată unică a alocației sociale. Despre ce sumă este vorba- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie în scandalul custodiei copiilor lui Prigoană. Fiul cel mare al acestuia blochează cererea Adrianei Bahmuțeanu- antena3.ro

4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.

5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.

6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).

7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.

8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.

9. Verdeata se presara la final, inainte de servire. Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.

Sursa: BZI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI