Close sidebar
Close sidebar

Secretul celei mai pufoase omlete. Vezi ce trebuie sa faci ca sa iti iasa exact ca cea din imagine

Noua secrete pentru o omleta pufoasa si gustoasa, ca cea din imagine.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.

2. Foloseste oua de tara. Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.

3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.

5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.

6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).

7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.

8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.

9. Verdeata se presara la final, inainte de servire. Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.

Sursa: BZI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI