Cea mai mare nunta din istoria Romaniei, asa cum a fost numit evenimentul de presa, a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in comuna maramureseana Ulmeni, mirii fiind cantareata de muzica populara Ioana Pricop si primarul localitatii, Lucian Morar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru ca Ulmeniul are 7 sate in componenta sa, primarul a dorit ca toti locuitorii sa se bucure de nunta, astfel ca au avut loc sapte petreceri in paralel, la fiecare camin cultural, in total fiind cateva mii de invitati, printre care Traian Basescu si Elena Udrea.

 

"A fost visul sotului meu care a tinut sa fie in mijlocul cetatenilor si eu am zis sa-i indeplinesc visul. O sa mergem in toate cele sapte locatii in care ne asteptam invitatii. O sa avem grija de toti invitatii nostri, ca ei sa se simta bine. Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca ne dorim sa starnim curiozitatea tuturor celor din jur”,  a declarat mireasa. Ce nu se stie este ca Lucian Morar se afla la a doua casnicie, acesta divortand, in 2014, de prima sa sotie, Carmen.

De altfel, aceasta a fost cea care a cerut divortul, pe 1 iulie 2013, la Judecatoria Baia-Mare, separarea fiind pronuntata pe 4 aprilie 2014. Primarul si fosta sa sotie au un baiat de 17 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si