Secretul rosiilor bio, coapte la mijlocul lunii mai! Producatorii garanteaza gustul autentic
Daca va este dor de gustul rosiilor romanesti, nu trebuie sa mai asteptati pana-n toiul verii. In solariile din Scarisoara, judetul Olt, sunt gata si va asteapta. Stati cu ochii, pe noi sa aflati si secretul tomatelor autentice gata coapte la mijloc... de mai.
Poftiti la rosii romanesti! Mari, carnoase, parfumate si dulci ca mierea, tomatele noastre mai au un pic si cad din vrej, la cat sunt de coapte.
Gheorghita Domnicu: "Avem nepoti si mananca si trebuie sa traiasca bine. Productia a fost favorabila anul asta. Rosiile sunt bune ca e balegar mult"
Le-ai manca si cu ochii. Atat de bine arata.
Rosiile nu primesc mai mult decat apa si balegar, spre deosebire de majoritatea celor din import, care n-au simtit pamant vreodata, fiind crescute in apa.
Nu e una la fel ca cealalta, spre deosebire de cele de la raft, care par trase la indigo. Ca de gust, nici nu mai pomenim. Cine a muscat din rosia adevarata simte diferenta de-ndata.
Andreea Domnicu: Gustul, gustul face diferenta intotdeauna
Nu va grabiti sa judecati productia de invidiat, din mijlocul lui mai. Nu vreo substanta minune grabeste coacerea rosiilor romanesti.
Solariile incalzite sunt secretul. Apoi, se mai adauga grija si priceperea agicultorilor.
Gheorghita Domnicu: Au inclazire, sunt plantate pe 15 februarie, consumam lemne si carbune mult, dar si satisfactia e mare. 06.23
Dupa fapta si rasplata. Cat e lumina de la Dumnezeu, oamenii isi innegresc mainile in serele imense. Din Scarisoara, gustoasele rosii iau drumul Bucurestiului, unde sunt vandute cu cinci lei kilogramul. Sa nu va sperie pretul.
Clientii, care fac coada in fata tarabei, spun ca fac toti banii.