Pe de altă parte, Bahar continuă să facă “presiuni” asupra lui Kuzey ca să se căsătorească, însă bărbatul îi spune adevărul despre sentimentele sale, ceea ce o va mâhni pe tânără. Cavidan, în schimb, se ține scai de Naciye și profită de drama trăită de aceasta, în legătură cu Alper, și o asigura că nimeni nu va afla ce s-a întâmplat între cei doi, dacă femeia îl va convinge pe fiul său să se căsătorească cu Bahar.

Naciye se află acum într-o situație fără scăpare…

Ege este las un pas de a descoperi cine este proprietarul barului de karaoke la care a fost sora aă, înaintea teribilului accident, și știe că atunci când va afla cine deține localul, va ajunge, negreșit, la criminalul lui Melodi.

Pe Gonul și Zeynep însă, le pândește un pericol uriaș, atunci când Seda decide că trebuie să le ucidă pe cele două, ca să poată recupera colierul pierdut la locul accidentului provocat surorii lui Ege.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu ratați astăzi, de la ora 17:45, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si