Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ședințele foto în floarea soarelui, noua modă

Moda ședințele foto în natură este într-o permanentă schimbare, în funcție de sezon. După celebrele poze făcute în câmpuri de rapiță, lavanda sau de maci, acum a venit rândul fotografiilor din câmpurile de floarea soarelui.

Redactia Stirile Kanal D,

Ședințele foto în floarea soarelui, noua modă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Xenia are numai 4 ani, dar este deja experimentată în domeniul ședințelor foto. Părinții ei au o tradiție și realizează în fiecare an astfel de instantanee.

Citește și: Prima imagine cu soldatul ucrainean care a sărit direct pe o mină. A rămas fără un picior, dar vrea să se întoarcă pe front

Olivia, mama Xeniei:   „Încercăm să facem în fiecare an, să avem niște amintiri frumoase împreună cu fetița noastră Xenia.”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Pentru cei care își doresc poze spectaculoase, lanurile de floarea soarelui din apropierea orașelor sunt alegerea perfectă. Culorile din câmpuri sunt intense și scot în evidență trăsăturile celor care se lasă pozați.

Cele mai reușite poze se fac în prima parte a zilei

Pentru ca instantaneele să iasă perfect, artistul fotograf este cel care stabilește cel mai potrivit moment al zilei în care se obțin cele mai frumoase poze.

Medana Ilieși, fotograf: „Ședințele foto se fac în prima parte a zilei sau în a doua parte a zilei din cauza căldurii mari, numai bine ne ajută și soarele.” 

Prețul unei ședințe foto în natură pornește de la câteva zeci de lei și ajunge până la câteva sute, în funcție de numărul de poze și de timpul petrecut la ședință.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI