Close sidebar
Close sidebar

Sef de post din judetul Valcea, retinut pentru luare de mita, abuz in serviciu si complicitate la furt de lemne. Alti sase colegi de-ai sai sust suspecti in dosar

Seful de post din comuna Diculesti, judetul Valcea, a fost retinut, joi seara, in urma unei actiuni a Directiei Generale Anticoruptie (DGA), fiind acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la furt de arbori si doua infractiuni de braconaj. Alti sase agenti de la posturile de Politie din posturile de politie Diculesti si Valea Mare sunt si ei suspecti in dosar.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ofiterii DGA din Valcea, Arges, Dambovita, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Prahova si Brasov au facut, joi, 18 perchezitii pe raza judetului Valcea, intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, infractiuni de serviciu, dar si infractiuni prevazute de Codul silvic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In paralel au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea si s-au efectuat verificari si ridicari de inscrisuri de la institutii publice din judetul Valcea de catre lucratorii DGA.

Suse din cadrul anchetei au precizat ca sunt vizati sapte angenti de politie de la posturile de  din Diculesti si Valea Mare, lar la finalul procurorul de caz a dispus retinerea seful de post din Diculesti.

Acesta este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la furt de arbori si doua infractiuni de braconaj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI