Problemele lui sunt ca acum se afla in imposibilitatea de a-si continua studiile pentru ca nu are bani. Desi a fost admis la Academia de Studii Economice din Bucuresti, familia lui Onur nu detine fondurile necesare pentru ca el sa mearga la facultate.

"Am avut ambitie, am vrut sa reusesc, sa am note de 10. Am stat si am invatat mult, nu prea am iesit afara.

Mai am acasa doua surori si un frate, dar am fost singurul dintre ei care am avut ambitie sa invat", a spus baiatul.

A dat la facultate si a reusit sa intre pe locurile cu taxa la Academia de Studii Economice din Bucuresti, dar din cauza unor probleme aparute in familia lui a realizat ca nu poate sa mearga sa isi continue studiile. "Am vrut sa merg la Bucuresti. Am intrat pe locurile cu taxa, dar au aparut niste probleme in familie si am decis impreuna cu parintii mei ca sa nu merg pentru ca urma sa ne fie greu", a declarat Onur.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In situatia asta, parintii lui Onur au solicitat sprijinul primariei comunei Castelu si au cerut o bursa sau un ajutor prin care fiul lor sa poata sa mearga la Facultate. Primarul Nicolae Anghel a gasit o solutie si l-a anajat ca si consilier personal pentru ca Onur sa mearga la Bucuresti.

Baiatul s-a aratat surprins si a spus ca nici nu stia de aceasta functie, dar de la 1 august a inceput munca si e extrem de bucuros.

Va lucra pentru implementarea de proiecte europene. "Castelu are nevoie de canalizare, de retea de gaze, in general proiecte de infrastructura. Vreau sa ma implic sa le imbunatatesc viata oamenilor", a spus Onur.

Din toamna va merge la Facultate, dar nu la Bucuresti, ci la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta. Asa va putea sa faca si scoala si va putea sa mearga si la munca in acelasi timp.

Intreaga poveste o poti citi AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si