Lucian Heiuș s-a enervat pe doi inspectorii Antifraudă din Deva după ce patru oameni care vindeau mere, pere și țuică pe marginea drumului au primit amendă de 30.000 de lei.

Citește și: Șeful ANAF a anunțat noi controale la 300 de persoane fizice

„Din păcate, nu întotdeauna lucrurile care se întâmplă la nivelul ANAF-ului sunt pozitive. Doi inspectori de la Antifraudă Deva au considerat că în partea de vest a României evaziunea fiscală s-a terminat.

Acești indivizi, că nu-i pot numi inspectori antifraudă s-au dus în luna octombrie și au dat 4 amenzi în valoare de câte 30.000 de lei unor oameni, unor țărani care stăteau pe marginea drumului în fața casei lor și vindeau niște mere, struguri, având certificate de producători”, a spus vineri șeful ANAF, într-o conferință de presă.

Citește și: ANAF scoate la licitație aurul confiscat de la interlopi și de la casele de amanet

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șeful ANAF: Cei doi nemernici aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă  

Potrivit șefului ANAF, inspectorii Antifraudă din regiunea de Vest a țării aveau alte priorități: cluburile și marile restaurante din Timișoara, achizițiile intracomunitare din Arad sau contrabanda cu alcool din Caraș-Severin.

Citește și: Românii cu averi mari, vânați de Fisc, cu ajutor de la experții FMI

„Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la

Strehaia...Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF", a mai spus președintele Fiscului.

Citește și: Fiscul își face ”abonament” la Onlyfans

Lucian Heiuș a anunțat că începând cu 1 noiembrie l-a înlocuit pe directorul general adjunct care coordonează Antifrauda de la Deva, iar de luni Direcția de Integritate se duce să cerceteze modul în care își desfășoară activitatea acești doi inspectori.

Șeful ANAF le-a transmis celor 4 oameni care au fost amendați să facă plângere contravențională împotriva procesului-verbal de constatare, spunând că juriștii ANAF vor fi de acord cu anularea acelor amenzi.

Citește și: ANAF anunță controale pe Facebook și pe Instagram. Toți cei care fac afaceri pe rețelele sociale vor fi verificați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si