Close sidebar
Close sidebar

Şeful delegaţiei medicale din România care lucrează la Milano: „Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta”

Şeful delegaţiei medicale din România care lucrează la Milano, Joe Stroescu, a declarat, miercuri, la Milano, că medicii şi asistenţii care fac parte din delegaţia SMURD şi-au lăsat acasă familiile pentru a lucra alături de colegii italieni. ”Naţionalitatea nu contează în aceste momente, trebuie să lucrăm împreună”, a afirmat Joe Stroescu.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Echipa de medici şi asistenţi români care va lucra la Milano timp de două săptămâni a luat, miercuri, contact cu personalul medical din Italia.

Citeste si: Anunț de ultim moment privind șomajul tehnic. „Începem primele plăți”

Citeste si: Ministrul Sănătății: Vom avea o evaluare a situaţiei după Paşti în privinţa coronavirusului

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat din Sibiu. I-a dat foc concubinei chiar dacă avea ordin de restricție

Şeful delegaţiei medicale din România care lucrează la Milano: Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta

”În total, suntem 15 persoane şi am venit pentru a ajuta poprul italian în aceste momente. Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta familia Uniunii Europene.

Nu contează dacă suntem români sau italieni, naţionalitatea nu contează în aceste momente, trebuie să lucrăm împreună”, a declarat miorul Joe Stroescu.

Echipa medicală a fost transortată, marţi, la Milano, cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

Citeste si: Oana Lis s-a schimbat total! „Am investit 20.000 de Euro în educația mea”

”Personalul medical din România, selectat pe bază de voluntariat, va acţiona la Milano, timp de 14 zile, sub egida Mecanismului de protecţie civilă al Uniunii Europene, în sprijinul sistemului medical italian, în contextul măsurilor de combatere a epidemiei COVID-19”, a transmis MApN.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI