Numărul persoanelor rănite în provinciile Elazig şi Malatya se ridică la 1.607, a indicat agenţia guvernamentală pentru situaţii de catastrofă (AFAD).

Citeste si: VIDEO| Alertă după ce un bărbat cu simptome asemănătoare cu cele avute de cei care suferă de coronavirus a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Citeste si: Monstrul din Caracal a trimis o scrisoare către familia Alexandrei Măceșanu: "Alexandra a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa"

Seismul s-a produs vineri, la ora 17.55 GMT în provincia Elazig. A fost măsurat la o magnitudine de 6,7 de institutul american USGS.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Salvatorii au continuat duminică dimineaţă căutările prin dărămături în căutarea supravieţuitorilor din centrul oraşului din Elazig, a constatat corespondentul AFP.

Potrivit AFAD, 45 de persoane au fost găsite în viaţă sub dărămături de vineri.

Citeste si: Un copil de 8 ani a sfârșit tragic după ce tatăl său l-a închis în garaj timp ce el se distra cu noua iubită

Aproape 80 de clădiri s-au prăbuşit în Elazig şi Malatya, iar 645 de locuitori au fost grav afectaţi, potrivit aceleiaşi surse.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a mers sâmbătă în cele două provincii sinistrate, afirmând că "vor fi luate măsurile necesare imediat(...) pentru ca nimeni să nu rămână fără adăpost".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si