Petrecerea lui Selly a avut loc într-o vilă mare

Selly a povestit toată întâmplarea pe canalul său de Youtube și le-a explicat fanilor săi că a dat o petrecere într-o vilă foarte mare, unde toată lumea a fost testată de coronavirus, mai puțin doi membrii din staff-ul lui Tzancă Uraganul, care a fost și el prezent la eveniment.

Selly și Tzancă Uraganu la petrecere

Citeste si: VIDEO- Petrecere cu maneliști de ziua lui Selly. Poliția a dat amenzi

Îndrăgitul vlogger a avut dovezi clare că la petrecere au fost participat doar 9 persoane și că toți prietenii lui au venit după ce s-au testat de virusul COVID-19 le-a trimis poză cu rezultatul negativ.

„Noi am fost cazaţi într-o vilă mare, cu o curte imensă şi nu eram mai mult de 20 de oameni. Nu am ştiut că Ţancă va veni cu toată formaţia lui. Am luat toate lucrurile în serios şi ne-am testat. Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie... Nu am deranjat pe nimeni”, spune Selly în materialul video disponibil mai jos.

Selly amendat cu cel puțin 15.000 de lei

Polițiștii au văzut imagini dar și filmulețe de la ziua lui Selly și apoi l-au contactat telefonic pe acesta. Din imagini, polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, iar apoi aceștia au fost sancționați cu o amendă destul de măricică.

Astfel, Poliţia Ilfov a transmis amenzi de cel puţin 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală”.

Selly a fost amendat de către poliție

Citeste si: Selly este provocat la o dezbatere televizată de un personaj celebru: ”Selly, ai curaj? Îți promit că mă voi folosi doar de armele tale!” EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vedeta spune că legea „este foarte stupidă” deoarece „cluburile sunt pline“ şi regulile nu se aplică „pentru toată lumea la fel“. Selly vorbeşte şi despre cântăreţii de manele invitaţi şi spune că el şi prietenii săi ascultă şi acest gen de muzică şi atunci le-a făcut pe plac prietenilor săi. Totodată, vloggerul a precizat că va plăti amenda primită și că își asumă fapta.

Comunicatul Poliției din Ilfov

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000

de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si