Carismatic, inteligent, sensibil, vesel, cu un farmec aparte, Selly (Andrei Șelaru n.r.) este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artișți ai tinerei generații din România. La cei 20 de ani ai săi, Selly este vlogger, cântăreț și actor și a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube ce a adunat peste trei milioane de abonați.

Selly va avea un dialog impresionant cu gazda emisiunii “Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, Cosmin Cernat. 

Tânărul artist îi face mărturisiri inedite acestuia, și fanilor emisiunii, în ediția ce va fi difuzată duminica aceasta, de la 12:00, la Radio Impuls.

„Copiii sunt întotdeauna sinceri (…) și niciodată nu au un interes ascuns. (…) De multe ori, când vine un adult la ține …e ceva acolo în "spate", vrea să obțină 'ceva' de la ține, vrea să-ți ia 'ceva', întotdeauna”,  este o parte din declarația îndrăgitului Selly, în dialogul plin de dezvăluiri pe care îl va purta cu Cosmin Cernat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru că cea mai mare parte a fanilor îndrăgitului Selly este alcătuită din copii, Cosmin Cernat este curios să afle, de la invitatul sau, cum percepe el această responsabilitate.

“Responsabilitatea pe care o am față de copii, o simt, nu mă apasă, neapărat. Eu am crescut treaptă cu treaptă; (…) Mi se spunea, "te urmăresc copiii acum, ai o mare responsabilitate". De la vârsta de 14 ani am conștientizat, cu toate că și eu eram un copil atunci, că trebuia să am grijă la ceea ce spun, la ce fac, conștient fiind că ce spun eu are o "greutate" și poate influența niște oameni.

În același timp, nu cred nici în ideea de a te autocenzura prea mult, pentru că nu sunt vreun "sfânt", însă cred că e important să încerci să ajuți, să dai înapoi comunității așa cum poți, cu sfaturi, cu ce ai învățat tu …”, mărturisește Selly în emisiunea “Invitatul de 12”, găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.

Andrei Șelaru s-a născut în urmă cu 20 de ani, în Craiova. Provine dintr-o familie cu posibilități materiale modeste, mama fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Andrei a fost pasionat, încă de mic, de tot ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi și și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, încercând să-i deslușească tainele de tot felul.

Nu ratați duminică, începând cu ora 12.00, un interviu memorabil cu Selly, la "Invitatul de 12", emisiunea găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si