Selly, cel mai influent vlogger din România, este și solistul trupei 5Gang, o formație care abordează stilul Trap, la mare modă printre tineri. ”Fenomenul 5Gang” a fost însă taxat ca fiind ”lipsit de logică” de către Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni la TVR 1. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”SOS în cantități industriale, femeia ta îmi dă târcoale”, sunt versurile fredonate de toți puștanii, despre care Elena Merișoreanu a spus că nu le înțelege. ”Important e să dai din cap, asta e! N-are nici o logică! Nu văd logica!”, a spus Elena Merișoreanu. 

Selly a râs de sprâncenele Elenei Merișoreanu

Selly a răspuns printr-un video postat pe Youtube și și-a ”asumat” toate versurile. 

”O nu, n-are nici o logică! Mă, dar mie mi se pare că-i place, adică zâmbește un pic, nu?... Nu știu câtă logică au versurile noastre, într-adevăr, dar versurile nu trebuie să aibă ca element central logica. Ele, prin natura lor, sunt cu figuri de stil, cu chestii mai subtile, diferite combinații. Adică nu sunt toate la modul propriu, simplist”, a spus Selly. 

”Este normal ca Elena Merișoreanu să nu înțeleagă noua generație. Ea a crescut în altă perioadă. Pe de altă parte nu poate decât să mă bucure că se duce vorba de proiectul ăsta și penetrează din ce în ce mai multe zone de public.(...) Mi se pare foarte amuzant cum e cu sprâncenele... așa!... Băi... nu înțelege nimic!”, a mai glumit liderul trupei 5Gang. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si