Într-adevăr, cu toții ne dorim relația perfectă, poate de cele mai multe ori ne gândim că aceasta poate duce și la o căsnicie fericită, însă uneori ajungem să simțim că relația se răcește încetul cu încet.

Citește și: Un bărbat a ajuns bogat după ce s-a îndrăgostit de o femeie cu 40 de ani mai mare ca el. Aristocrata i-a lăsat o avere de 5 milioane de euro

Cinci semne că relația ta se apropie de sfârșit

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Care ar fi primele semne că relația noastră este pe cale să se termine?

Taher Sonu, psiholog în relații: „În ziua de astăzi uneltele psihologice ne permit să prezicem cu o acuratețe de peste 95% faptul că o relație se poate încheia, iar astăzi o să vorbim despre 5 semne care ne dau de înțeles că sfârșitul se apropie. Primul dintre aceste semne ar fi în momentul în care partenerul sau partenera începe să devină puțin distant emoțional și detașat. Al doilea semn ar fi că îl vedem că se refugiază foarte mult în lumea virtuală. Al treilea semn este faptul că începe să-și schimbe rutina, începe să aibă alte obiceiuri, poate să plece mai mult de acasă, să prelungească pauzele pe care le avea. Al patrulea semn este că începe să fie persoana nemulțumită, să nu-i mai convină lucruri mărunte, mereu să fie nemulțumit de lucrurile care în trecut păreau să fie perfect în regulă.

Al cincilea semn este atunci când provocăm persoana de lângă noi la o discuție onestă, despre ceea ce se întâmplă și despre ceea ce vedem că se petrece în relația noastră, o să spună că este doar în mintea noastră.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ce ar trebui să facem în punctul acesta?”

Taher Sonu, psiholog în relații: „Este necesară o discuție cinstită, despre ceea ce simțim și ceea ce observăm în momentul în care stăm și așteptăm să se rezolve cumva situația de la sine sau să se schimbe persoana de lângă noi. Trebuie să ai o relație în care să poți să vorbești sincer cu omul de lângă tine despre lucrurile pe care le simți, problemele care apar și să găsiți împreună o rezoluție.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si