Close sidebar
Close sidebar

Semnele care iti arata ca o alunita este cancerigena. Trebuie sa mergi de urgenta la spital, daca le ai

Expunerea indelungata la soare ar trebui evitata de persoanele care au multe alunite. ”Arsurile de la nivelul pielii pot produce nu numai iritatie, ci si o modificare a structurii celulare a alunitelor care duce la aparitia cancerului de piele.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Melanomul malign este cancerul de care ne temem cel mai mult pentru ca are o evolutie mortala”, avertizeaza dermatologul Mihaela Leventer. Ea nu recomanda plasturii pentru a acoperi alunitele (irita pielea), ci cremele de protectie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Alunitele normale sunt simetrice, cele cancerigene nu. Asa ca atunci cand examiezi o alunita, deseneaza o linie imaginara pe mijlocul ei si compara cele doua jumatati. Daca nu arata la fel, cere unui medic dermatolog sa te consulte, potrivit bzi.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI