Semnificatia numelui. Beatrice a devenit populara datorita Divinei Comedii

In ceea ce priveste semnificatia numelui in epoca moderna, acesta se raspandeste si datorita aparitiei personajului numit Beatrice Portinari din Divina Comedie a lui Dante Alighieri. Beatrice este un prenume care a capatat rapid popularitate pe teritoriul nostru, desi este imprumutat de pe meleaguri occidentale. Este si un nume versatil, pe care parintii il transforma adesea in Bea sau Betty atunci cand isi striga copilele.

Fetitele botezate astfel sunt gingase ca niste floricele si inspira feminitate, eleganta, gratie prin toti porii. Nu le lipsesc insa dozele de nonconformism si perioadele de razvratiri, care le transforma in persoane greu de tolerat uneori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Semnificatia numelui. Beatrice isi ajuta semenii

Beatrice va fi atrasa de profesiile in care sa lucreze cu cifrele, profesiile care necesita mobilitatea si precizia. De asemenea, dornica sa isi ajute semenii, Beatrice ar putea fi atrasa de profesii din domeniul medical sau paramedical, profesii cu caracter creativ sau din domeniul estetic (arhitectura, decoratiuni, sculptura, croitorie sau coafura). Oricare ar fi profesia aleasa, Beatrice i se va dedica trup si suflet.

Semnificatia numelui. Beatrice este o persoana dezorganizata

Activa, curajoasa si autoritara, sunt o parte din calitatile care compun semnificatia numelui Beatrice. Nu putem spune despre Beatrice ca o caracterizeaza disciplina, este o persoana extrem de dezorganizata. Beatrice are tendinta sa se impuna in orice situatie, pare cu nasul pe sus la prima vedere. Increzatoare in propriile forte, Beatrice este extrem de sensibila la semnele de bogatie.

Chiar daca este ambitioasa, rezultatele nu se ridica mereu la inaltimea asteptarilor sale deoarece este dezordonata si aiurita.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si