Close sidebar
Close sidebar

Semnificatia viselor: ce inseamna daca visezi un copil mic

De veacuri, oamenii au fost fascinati sa afle semnificatia viselor pe care le au, iar daca mai demult doar initiatii stiau sa desluseasca talcul viselor, acum dictionarele de vise pe care le gasim online ne ofera rapid informatiile pe care le cautam.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce inseamna daca visezi un copil mic? Potrivit dictionarelor de vise, atunci cand avem un astfel de vis inseamna ca subconstientul nostru incearca sa stabileasca o legatura cu copilul din noi.

Fie traversezi o perioada grea in viata ta si simti nevoia de siguranta, sa te simti ocrotit fie pur si simplu exista o nevoie din copilarie, o amintire care nu iti da pace.

Astfel, potrivit semnificatia viselor atunci cand visezi un copil mic sau un bebelus ar putea fi un mesaj de la subconstient ca are nevoie de protectie, de iubire, confort emotional si caldura sufleteasca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O alta sursa care explica semnificatia viselor arata ca daca visezi un copil mic ce alaptat atunci inseamna ca te astepta multa fericire si belsug in urmatoarea perioada. De altfel, un copil la san semnifica fericire.

Daca visezi un copil mic care se joaca, asta inseamna ca ai parte de intelegere si dragoste. Daca sunt mai multi copii care se joaca atunci vei avea succese financiare, afacerile iti vor merge bine.

Semnificatia viselor cand visezi un copil mort

Desi atunci cand visezi pe cineva mort se spune ca este de bun augur si ca i-ai prelungit viata, in cazul in care visezi un copil mort semnele sunt rele.

Semnificatia viselor cu un copil mort inseamna ca va asteapta o suparare sau o dezamagire in viitor. Daca este vorba chiar despre copilul tau mort, inseamna ca bunastarea ta fizica, psihica sau materiala este afectata.

Daca visezi ca un copil se naste asta semnifica necazuri. Daca stai langa un nou-nascut, o mare bucurie te asteapta. Daca visezi ca un copil se naste mort inseamna ca ti-ai pierdut increderea in cineva.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI