Close sidebar
Close sidebar

Semnul prin care îți dai seama dacă o persoană e atrasă de tine

Psihologii au ajuns la o concluzie surprinzătoare după o serie de studii privind atracția "chimică" dintre oameni. Ambele sexe, atât femeile, cât și bărbații, fac inconștient același lucru atunci când întâlnesc pe cineva de care sunt atrași.

Sorin Negru,

Femeile tind să-și coboare vocea doar pentru cei mai atrăgători bărbați.

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ambele sexe fac inconștient același lucru atunci când întâlnesc pe cineva de care sunt atrași, se arată într-un studiu publicat de Spring.org.

Citește și: Noi morți misterioase în paradisul din Grecia. Turist german de 67 de ani, găsit fără viață în Creta

Atât bărbații, cât și femeile își coboară inconștient vocea atunci când sunt atrași de cineva, arată cercetările psihologilor.

Un semn indubitabil când o persoană e atrasă de tine

În mod surprinzător, femeile își coboară și vocea atunci când vorbesc cu cei mai atrăgători bărbați.
Cercetătorii au monitorizat tonul vocii și i-au întrebat pe toți participanții la studiu de cine au fost atrași.

Autorii studiului explică că bărbații își coborau vocea atunci când erau atrași de o femeie: "bărbații și-au redus înălțimea minimă a vocii atunci când interacționau cu femei care erau în general foarte dorite și de alți bărbați".

De asemenea, bărbații și-au redus tonul mediu al vocii la întâlnirile cu femeile pe care le-au selectat ca potențiali parteneri, în special cele care au indicat o preferință reciprocă, se mai spune în studiu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeile tind să-și coboare vocea doar pentru cei mai atrăgători bărbați.

"Deși femeile vorbeau cu un ton mai ridicat și mai variabil față de bărbații pe care i-au selectat ca potențiali parteneri, ele au scăzut ambii parametrii de ton a vocii față de bărbații care erau cel mai doriți de alte femei și pe care, de asemenea, îi preferau personal”, se arată în studiu.

Citește și: Secretul oamenilor care au trăit peste 100 de ani, dezvăluit de medici. Ce arată analizele de sânge ale centenarilor

Citește și: Secretul oamenilor care au trăit peste 100 de ani, dezvăluit de medici. Ce arată analizele de sânge ale centenarilor

Un alt semn care te poate face să crezi că persoana din fața ta te consideră atrăgător/atrăgătoare este acela că se simte fâstâcit și dă semne de incoerență în comportament sau discurs.

Când vezi că o nouă persoană pe care o întâlnești pare incomodată de prezența ta, este posibil să fie efectul simpatiei pentru tine, dar nu întotdeauna asta ănseamnă că are sentimente pentru tine.

Femeile tind să-și coboare vocea doar pentru cei mai atrăgători bărbați.

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI